Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Klass-seger för Ramona och Miriam i helgen!

Kullingstrofén hade lockat ett starkt fält på 180 startande och ingick i Supercupen och Tjej-RM, där de flesta förarna i Sverige-eliten var på plats. Ramona och Miriam inledde med starka tider och tog genast ledningen i klassen. Under sträcka tre fick de dock problem, då de träffade en stor sten som låg skymd i vägkanten.

Punktering kunde genast konstateras, och även en krokig bärarm. Ramona och Miriam var tvungna att stanna på sträckan och byta däck, vilket de avklarade i ett raskt tempo. De tappade dock två placeringar på missödet, och avståndet blev stort till seger. -Men ingenting är omöjligt tänkte vi!

Nästföljande sträcka var vi tvungna att slå av rejält på tempot eftersom hjulet vi slog i stod snett. Efter ett starkt jobb av mekarna blev bilen i toppskick igen och vi kunde ge oss ut till den sista sträckan rejält taggade, säger Ramona.
Ramona och Miriam hade nu en halv minut upp till klasseger, mycket tid att ta igen på den 12 km långa sträckan - men laddade till max gjorde Ramona och Miriam gjorde en mycket stark körning och satte en kanontid på den sista sträckan.
Ramona och Miriam tog igen hela 50 sekunder, vilket innebar seger i Tjej-RM - och även fina tider totalt.

Om vi bortser från ss3 ch ss4 där vi hade problem med punktering och krokig bärarm, satte vi tredjetider totalt bland Gr.N-bilarna - något vi är jättenöjda med! säger Ramona och Miriam.

Stort tack till Pelle, Kronberg, Peter, Bosse och Magnus för en kanonservice.