Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Ramona nära pallen i Nyköping

Efter en stunds uppehåll på grund av tekniska problem med bilen, kom Ramona till start i helgens rally "Nyckeljakten" som gick i Nyköping.
Rallyt bjöd på 40 km fina sträckor som innehöll det mesta, och startfältet var starkt med många snabba förare. Miriam Walfridsson hade förhinder i helgen så Martin Holmdahl hoppade in i högerstolen.

Ramona och Martin gjorde en mycket stark körning i sin Mitsubishi EVO V Gr.N, och var med och fightades om topptider totalt. På grund av problem med överhettad motor på SS2 tappade dock Ramona och Martin såpass mycket tid att pallplaceringen kom utom räckhåll. - Vi hade problem med kylfläkten, men som tur var gick det att åtgärda på servicen, berättar Ramona.

Ramona och Martin kom 5:a totalt, en placering de är mycket nöjda med trots omständigheterna. - Visst var det surt att tappa 15-20 sekunder på missödet under SS2 men vi är glada att problemet gick att lösa, och att vi kom i mål. Detta var nyttiga mil, och jag ser nu fram emot Kullingstrofén 25 juli som blir nästa tävling, säger Ramona glatt.

Tack till Christer Steen och Autocenter i Falun som gett mig värdefull hjälp inför rallyt.

Ramona Karlsson