Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Victor kör Rally Polen i helgen.

Victor Henriksson kommer att köra i Rally Polen nu i helgen tillsammans med sin kartläsare Håkan Palm.
Rally Polen blir en av de två VM-rallyn i år som Victor skall köra och starten går redan nu på torsdag kväll med en kort Super-Special för att sen komma igång på riktiga rally sträckor på fredag morgon.

Victor och Håkan ser väldigt mycket fram emot starten har varit och rekat sträckorna under två dagar och Victor berättar själv - Det är mycket varierande ute på sträckorna med tempoväxlingar nästan överallt.

Karaktären på sträckorna är ibland som i Finland, breda och riktigt snabba för att sedan bli smala och krokiga men fortfarande snabba. Sedan är det nog risk för att vägarna kommer att bli ganska dåliga då de körs om varje eftermiddag. Så det gäller att köra till sig en bättre startposition till lördagen. Men det känns bra och det ska bli väldigt skoj och få starta. Vi har gått igenom bilen riktigt ordentligt inför det här och ja riktat lite sen sist men allt känns riktigt bra så det ska bli skoj, och ska bli skoj och få mäta sig lite emot de andra här i tvåhjulsdrivet, avslutar Victor.

Resultaten kan man följa på www.wrc.com och Victors egna kommentarer under helgen på www.fordteamrs.se

Johan Paananen
Ford Motor Company