Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Kort USA-äventyr för Patrik & Emil

Patrik Sandell och Emil Axelssons gjorde i helgen ett inhopp i Susquehannock Trail Rally, en deltävling i det Amerikanska Rallymästerskapet. Men USA-äventyret blev aningen kortare än planerat. Redan fyra kilometer in på första sträckan gav motorn upp.

- Vi hade problem med motorn på testet dagarna innan tävlingen. Teamet fick tag i en ny motor som de satte in, men tyvärr verkade den inte hålla rätt kvalitet. Vi tog oss i mål på sträckan. Men det lät inte alls bra från motorn, så det var bara att stänga av och vänta på bärgning, berättar Patrik Sandell.

- Det är ju självklart trist att det blev ett så kort rally för oss. Men det har ändå varit en otroligt bra resa. Det har varit lärorikt och framförallt har vi knutit väldigt många bra kontakter, avslutar Patrik Sandell.

Vinnare av Susquehannock Trail Rally blev Ken Block, som tillhörde förhandsfavoriterna. För Sandell och Axelssons del blir det nu en rask återgång till det ordinarie tävlingsprogrammet. Redan till helgen är det dags för Greklands VM-rally och den sjunde deltävlingen av Production World Rally Championship.