Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Längberg Motorsport flög mot SM Poäng

- Luften gick ur både mig och vänster fram däck på första sträckan. Strax efter start slår vi i en sten som punkterade vänster framdäck. Vi körde igenom sträckan och kunde konstatera att vi låg sist i hela tävlingen, säger en besviken Jocke.

- Vi tog nya tag och satte upp nya mål med tävlingen direkt när vi lämnade första sträckan, förklarar Christer.

Lördagen började bra, Jocke hittade ett stabilt tempo som han skulle hålla ända till målet. Det gick bättre sträcka för sträcka.

- Jag tyckte vi hittade bra inställningar på bilen och vi ökade tempot lite. På SS 9 gick det lite för fort över ett lyft. Bilen slog ner på nosen och smällen blev så kraftig att vi flyttade ett hjul och skyddsplåten bakåt. Det var riktigt nära att det kunde ha gått värre. Jag var riktigt orolig de sista två sträckorna att något skulle vara skadat på bilen, hade det varit några sträckor till tror jag inte att vi hade kommit i mål. Nu ska vi hem och titta över vad som kan vara skadat efter luftfärden.

- Efter första sträckan var vi sist i hela tävlingen, när vi nu har gått i mål är vi på 12:e plats, det känns riktigt bra. Vi har även med oss värdefulla SM-poäng hem som ingen kan ta ifrån oss. Nu ser vi fram emot att åka till Hässleholm och den tredje deltävlingen i Rally-SM som avgörs i augusti, avslutar en nöjd Jocke.
Nu ska vi gå igenom och reparera bilen. Det kan du följa på vår hemsida som uppdateras flitigt . www.langbergmotorsport.se