Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Andra plats i Sydsvenska Rallyt för Mikael Lindqvist.

-Jag är jätte nöjd med resultatet, trea totalt och tvåa i klassen, jublar Micke.

Under fredagen och lördagen har South Swedish Rally avgjorts runt Ljungby. På fredagen kördes två sträckor och under lördagen har nio sträckor avgjorts.

-Fredagen gick bra, vi var total två på SS 2, så vi kände att vi hade ett bra utgångsläge inför lördagen. Det började inte så bra på lördagen, vi hade svårt att hitta fäste på de första sträckorna. Vi ändrade lite på inställningarna i servicen och då blev det bättre. Vi vann SS 6 och var verkligen på gång. På de två sista sträckorna stannade bilen några gånger. Vi tappade inte så mycket tid men det var nervöst eftersom vi inte riktigt visste varför bilen stannade. Allt gick bra hela vägen till slutmålet så vi kom i mål.

Två bra resultat i de inledande deltävlingarna i Rally-SM gör att teamet nu kommer ännu mer laddade till Hässleholm i augusti.

-Det ska bli skönt att inte ha så långt att åka till nästa deltävling och hemmaplan är alltid bäst, säger Hässleholmsbon Per.

-Vi ska försöka att åka någon tävling i sommar så att vi kan komma bättre förberedda till Hässleholm. Jag känner att jag kan höja mig ett snäpp till om vi får köra in oss lite på bilen och däcken, avslutar en glad Micke.