Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Längberg Motorsport laddar för Rally-SM

Rally-SM fortsätter med South Swedish Rally (SSR) den 16-17 maj, som är den andra deltävlingen i årets serie. Tävlingens centrum är likt tidigare år förlagt till Ljungby. I år är det ett riktigt starkt startfält, två av Sveriges världsmästare i rally kommer till start, en av dem i Längbergs klass.
- Det kommer att bli inspirerande att få möjligheten att mäta sina krafter mot de bästa förarna. Vi har jobbat hårt med att få till rätt förutsättningar till SSR, mycket av vår tid har gått åt till att jobba med våra partners och vi har fått bra respons på vår satsning på Rally-SM. Till SSR har vi tillsammans med Linköpings Motorsällskap anordnat en bussresa för ungdomar från fritidsgårdar i Linköping. De kommer att besöka oss på serviceplatsen där vi även kommer att bjuda dem på lunch, hälsar Jocke.

Tävlingen avgörs under fredag och lördag, på fredagskvällen körs två sträckor och under lördagen körs de resterande nio sträckorna. På lördagens långa service kommer en busslast med ca 40 rallyåskådare och ungdomar från Linköpings MS och äter lunch hos Längberg Motorsport.
- Det kommer att bli trevligt att få så många besökare till oss på servicen. Jag har under hela min karriär tävlat för LMS och kan jag hjälpa till för att locka ungdomar in i föreningen gör jag det mer än gärna. I måndags körde vi ett litet test för att göra de sista justeringarna på bilen. Det känns som vi nu har hittat rätt och fått till bilen som jag vill ha den.

På torsdag börjar träningen till rallyt och då kan du följa med vad som händer på vår hemsida som uppdateras flitigt under helgen. www.langbergmotorsport.se