Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Inbjudan till träff med Längberg Motorsport.

Vi vill passa på att bjuda in till en träff med Längberg Motorsport. På måndag, den 11 maj, klockan 13.00 ska vi köra ett sista test inför nästa deltävling i Rally-SM. Vi kommer att vara på Sviestads motorbana i Linköping.

Rally-SM fortsätter med South Swedish Rally (SSR) den 16-17 maj, som är den andra deltävlingen. Tävlingens centrum är likt tidigare år förlagt till Ljungby. I år är det ett riktigt starkt startfällt, två av Sveriges världsmästare i rally kommer till start. En av dem i Längbergs klass.

-Det kommer att bli inspirerande att få möjligheten att mäta sina krafter mot de bästa förarna. Vi har jobbat hårt med att få till rätt förutsättningar till SSR, mycket av vår tid har gått åt till att jobba med våra partners och vi har fått bra respons på vår satsning på Rally-SM. Till SSR har vi tillsammans med Linköpings Motorsällskap anordnat en bussresa för ungdomar från fritidsgårdar i Linköping. De kommer att besöka oss på serviceplatsen där vi även kommer att bjuda dem på lunch.

Glöm nu inte måndag den 11 maj klockan 13.00 på Sviestads Motorbana i Linköping. Där kommer vi att visa upp teamet och köra den sista testen inför SSR. Det kommer även att finnas möjlighet till att åka en vända med Jocke.

Anmäl gärna ditt deltagande till urban@langbergmotorsport.se

På vår hemsida www.langbergmotorsport.se kan du följa med vad som händer i teamet även mellan tävlingarna.