Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Formen håller i sig för Längberg Motorsport.

På lördagen avgjordes den tredje deltävlingen i Supercupen (SC), Norrköping var platsen och Holmenskograllyt var tävlingen. Jocke och Christer tog en mycket hedrande sjätte plats i tävlingen som innehöll de flesta av Sveriges bästa förare.

- Vi började riktigt bra på första sträckan, bilen fungerade perfekt och noterna satt klockrent. På den tredje sträckan kom vi för fort in i en tvär högerkurva. Jag vinklade upp bilen så den gick med bredsidan ut på ett hygge, något tog i tröskeln och vi vippade på sidan. Åskådarna var snabbt på plats så vi kunde efter 20 sekunder fortsätta igen. En sidoruta och några bucklor på bilen var vad som blev skadat. Vi avslutade dock tävlingen lika bra som vi började den, så vi är riktigt nöjda med den här lördagen, hälsar Jocke på vägen hem.

Nu börjar förberedelserna inför nästa tävling som är den andra deltävlingen i Rally-SM. Bilen ska nu plockas ner och gås igenom för att vara tipp topp i Ljungby.

Måndagen den 11 maj kommer vi att köra ett sista test inför Rally-SM. Vi kommer att köra på Sviestad i Linköping med start kl 13.00. Det finns då möjlighet att bekanta sig mer med Jocke och bilen. En speciell inbjudan kommer under nästa vecka.


På vår hemsida www.langbergmotorsport.se kan du följa med vad som händer i teamet även mellan tävlingarna.