Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Nu är det dags för Längberg Motorsport att göra gruspremiär i Klappjakten

Tolvmannabacken i Kisa är tävlingens centrum på lördag, men det är inte skidåkning utan den första deltävlingen i Öppna Östgötamästerskapen i rally (ÖÖM). De tävlande kommer att bjudas på hela sex olika specialsträckor som tillsammans mäter 37 kilometer.

Efter sista vintertävlingen i Lima har Jocke renoverat bilen och även tittat över servicebilen, bägge bilarna har nu teamets färger.
-Det största jobbet har varit med stötfångarna bak och fram, på vintern är det väldigt lätt att sladda ut i snövallarna och stötfångarna är ganska mjuka. Vi har även sett över turbon och det stag som gick av i senaste tävlingen är bytt.

Klappjakten är ett led i förberedelsen inför South Swedish Rally i Ljungby, den andra deltävlingen i årets Rally-SM.

-Det är bra att det är många sträckor och att de inte är så långa, då hinner vi prova många olika inställningar på bilen. Det ska bli roligt att få köra tävling igen, det känns som det var riktigt länge sedan sist, avslutar Jocke.

Om allt går som planerat kommer vi att köra ett test på eftermiddagen måndagen den 11 maj, där vi även kommer att bjuda in pressen, mer om detta längre fram men boka det redan nu i era kalendrar.


På vår hemsida www.langbergmotorsport.se kan du följa med vad som händer i teamet även mellan tävlingarna.