Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rally Portugal har startat

Ikväll startade Rally Portugal med en två kilometer lång superspecial inne på Algarve Stadium. VM-ledarna Patrik Sandell och Emil Axelsson ligger på fjärde plats i PWRC-klassen efter första sträckan.

Snabbast var två hemmaförare: Bruno Magalhaes och Armindo Araujo. Därefter följer två svenska ekipage i form av Patrik Flodin och Patrik Sandell, som ligger 3.1 respektive 3.8 sekunder efter täten.
- Jag åkte väl lite för mycket på sladd för att sätta en perfekt tid, även om det ju alltid är kul för publiken på en sån här sträcka, säger Patrik Sandell.

Men det ser ändå bra ut inför den kommande helgen för Sandell och hans kartläsare Emil Axelsson. Vid shakedown tidigare under dagen var de snabbast med över tre sekunder.
- Vi hade en riktigt riktigt bra shakedown tidigare idag. Skodan kändes perfekt och den känslan tar vi med oss imorgon när rallyt startar på allvar, säger Patrik Sandell.

Under fredagen och lördagen körs sex sträckor vardera, innan rallyt avslutas med fem sträckor under söndagen. Följ rallyt hela helgen på www.patriksandell.com.