Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

LBC-Ruschen nästa utmaning för Längberg.

På lördag är det dags för säsongens sista vintertävling för Längberg Motorsport. På väg upp till Sälen åker man igenom en liten by som heter Lima. Lima lever upp varje år i början på mars när motorklubben kör sin tävling LBC-Ruschen. Det har alltid varit stora startfält i tävlingen, så även denna gång, över 200 bilar kommer till start och av dem är det över 60 fyrhjulsdrivna bilar.

- Tuffare motstånd går nog inte att få i Sverige. Tävlingen i Lima är en favorit för mig. Det brukar alltid vara fina vintervägar med riktigt höga snövallar. Kan man sedan kombinera rallyt med lite skidåkning i fjällen blir det perfekt.

LBC-Ruschen är också andra deltävlingen i Supercupen där Längberg Motorsport ligger på tolfte plats. Längberg Motorsport ligger också fyra i den nya cupen som BF Goodrich anordnar i samband med Supercupen.

- Jag hoppas att vi får till ett test innan tävlingen, jag tror det finns en hel del att göra med väghållningen. Vi kommer att försöka försvara våra placeringar i cuperna, det blir tufft men vi hittade riktigt bra fart mot slutet i Hudiksvall.

Tävlingen startar klockan tio på lördag och målgång blir vid 14 tiden. Du följer alla förberedelser inför tävlingen och under tävlingen ser du snabbast hur det går för Längberg Motorsport på bloggen.


På vår hemsida www.langbergmotorsport.se kan du följa med vad som händer i teamet även mellan tävlingarna.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller bilder.

Joakim Längberg