Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Mikael Lindqvist motorsport inför Hälsingerallyt.

På lördag avgörs den första deltävlingen i Supercupen, som har blommat upp som en alternativ serie för de som inte vill åka Rally-SM. Supercupstävlingarna är en riktigt bra inkörsport för de som vill förbereda sig för större uppgifter. Första deltävlingen i Supercupen avgörs i trakterna kring Hudiksvall, sex specialsträckor på totalt nio mil ska köras.

Micke och Per gjorde säsongsdebut i Värmland Runt, årets första deltävling i Rally-SM. Efter två sträckor ledde de rallyt men sedan drabbades de av fel på intercomanläggningen under en sträcka och en punktering på en sträcka. De blev till slut fyra totalt och trea i klassen, med 10 värdefulla poäng med sig i bagaget inför sommarens deltävlingar.

- Med facit i hand så är jag nöjd med Värmland Runt. Vi fick ett bra kvitto på att bilen fungerar riktigt bra, en punktering förstörde för oss men det är sånt som händer. Alla timmar vi har lagt på att renovera bilen i vinter verkar ha gjort nytta.



- Vi åker upp till Hudiksvall med stora förhoppningar, bilen fungerar bra och vi har fått en tävling på snö innan. Rapporterna talar om riktigt fina vintervägar med höga snövallar. Motståndet är tuffast tänkbara, hela SM eliten kryddat med några fortåkare som inte valt att köra SM i år.

Per Andersson fyller i.
- Början på Värmland Runt gick riktigt bra, vi ledde tävlingen efter två sträckor, på den tredje sträckan hade vi problem med intercomen så där fick jag både skrika och köra med lite teckenspråk. Det är skönt med en tävling i ryggen, speciellt när det gick så bra för oss.

Följ tävlingen på lördag på nätet.
Bra länkar för resultat.

www.smkhalsinge.se
www.resultatdata.com


Mikael Lindqvist
Per Andersson