Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Finnskogsvalsen nästa!

Ta tillfället i akt att träna inför första SM tävlingen på Finnskogsvalsens fina vintervägar i norra Värmland, trots mildvädret som varit finns snö och is kvar på vägarna och med den kyla som verkar komma tillbaka in över oss så ser detta arrangemang ut att bli en av januaris höjdpunkter!

En av Norges stora rallyprofiler, Per Engseth kommer över gränsen för att köra denna anrika tävling. Intressant är också att två av den arrangerande klubben MK Rattens folkrace profiler i junior klassen Johan Eriksson och Lina Olsson Spets har för vintern bytt folkracebilen mot rallybil för att köra i klassen utbildningsrally.

En yttligare intressant punkt som sker i samband med tävlingen är att arrangören har ordnat med Rallyradio, det är den populära radiostationen Radio Fryksdalen som kommer att sända radio under tävlingen, så ni som inte har möjlighet att ta er till tävlingen kan följa tävlingen via radioapparaten på frekvenserna Mhz 100,6 & 104,1 eller varför inte via webradion.

Så ta nu tillfället i akt att anmäla er till denna lite annorlunda arrangerade tävling. Med lite annorlunda menar vi att den kommer köras i mörker.

Väl mött tävlingsdagen!

Eveline Walfridsson