Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Action i showarenan

Svenska Bilsportmässan den 23-25 november på Stockholmsmässan bjuder på det mesta inom svensk bilhobby. Förutom massor av häftiga gatbilar finns hela Sveriges motorsportelit samlad med sina tävlingsbilar.

I den stora aktivitetshallen – Live Action Arena bjuds publiken på hisnande inomhusshower.

Tio stycken shower på tre dagar. Bilsportmässans Live Action Arena som blev en stor publiksuccé förra året har i år utökats med fler kvadratmetrar och fler läktarplatser. Utställningsbilar i all ära, men bilar är till för att köras!

100 procent action

Årets shower bjuder på en stor mix av svensk motorsport och bilhobby. Racingstjärnan Thed Björk är en av förarna som kommer att showa med en 600 hästars Nissan Skyline. Publiken kommer också att få uppleva en äkta Formel 1-bil som intar arenan. En av Europas absolut främsta trailåkare, Hampuz Fardby, kör sin eldshow med mängder av svåra trick.

Massor av motorsport

Showerna i Live Action Arena leds av välkände tv-profilen Patrik ”Budda” Andersson.

Som en del i showen kommer också hela den svenska motorsporten att visa upp sig. Allt från världens snabbaste gocarts till rallybilar med hundratals hästkrafter under huven.

Förutom inomhusshowerna i Live Action Arena kan publiken bland annat följa en landskamp i bilstyling. Ett svenskt och ett finskt team bygger om varsin BMW inför öppen ridå under mässans tre dagar.

Svenska Bilsportmässan äger rum den 23-25 november på Stockholmsmässan.
Öppettider: fredag 10.00-20.00, lördag 09.00-18.00, söndag 10.00-17.00

SBF