Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Jari Saarinen och Jon Magnusson!

Samarbetet mellan Jari Saarinen och Jon Magnusson är över i tävlingsbilenefter 6 år tillsammans.

Det har varit en jätterolig tid med många glada stunder att minnas, men allt har sin tid.

Det är möjligt att jag köper något billigare/enklare att tävla med inom en framtid säger Jari men i nuläget måste jag tänka på firman och samtidigt försöka förstå att det finns ett liv utanför rallyt. De sista åren har jag tillbringat mer tid i verkstaden och rallybilen än hemma och på jobbet.

Däremot kommer Jon att fortsätta.

Ja, det kommer jag att göra. Jag skall åka med Eddie Hörbing från Karlskoga i hans Corolla WRC. Det kommer att bli jätteroligt att få fortsätta att åka på den här nivån. Tillsammans med Eddie kommer jag att i första hand åka SM sen får vi se vad det blir mer, troligtvis en del Supercup tävlingar.

Jag kommer även att åka RM tillsammans med Mats Lindwall i hans Subaru Impreza, så åka bil lär det bli en hel del för mig under nästa år, säger
Jon.

Vi vill samtidigt tacka alla som hjälpt oss till de framgångar vi haft tillsammans under dessa år.

Jari Saarinen / Jon Magnusson