Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Snow Rally Sweden 2005

Nyhetsbrev nr 1

100 dagar kvar till Snow Rally Sweden 2005
100 dagar kvar och nedräkningen har börjat. Organisationens formgivning för Snow Rally Sweden 4-5 februari 2005 är i sitt slutskede. Ett 50 tal chefsfunktionärer var på plats vid rallyts uppstartsmöte förra veckan vid rallyts HQ – Folkets Hus.

Snow Rally Sweden
Snow Rally Sweden 2005 ingår i såväl European Rally Cups som årets Svenska mästerskap i rally.

Rally SM 2005 i SVT
Fjolårets succé med TV-sändningar från Snow Rallyt fortsätter. Svenska Bilsportsförbundets kontrakt med SVT blev just den succé som vi alla inom svensk motorsport hade hoppats på, vilket garanterar TV sändning för Snow Rally även kommande år. I fjol sågs alla SM arrangemang av drygt 2.000.000 TV tittare.

Banan Snow Rally Sweden 2005
Även årets bansträckning är i det närmaste klart meddelar banchefen Sture Persson. En bana med inslag av såväl nytt som traditionellt och som går genom 6 kommuner i Jämtlands län och är totalt 64 mil.
Första start är planerad till Stortorget Östersunds Centrum kl 15.00 fredag 4 februari. Första bil passerar mållinjen på samma plats exakt ett dygn senare. Det vill säga lördag 5 februari.

Serviceplats
Tävlingens nav, serviceplatsen blir liksom tidigare år förlagd på Armens tekniska Skola som betraktas som en av rallyvärldens bästa tillgångar för ett motorevenemang av denna storlek.
Inför i år och med en blandning av nytt och traditionellt har nedräkningen börjat till Jämtlands största återkommande evenemang, Snow Rally Sweden 2005.
Åk med ni också!

Organisationskommittén för Snow Rally Sweden