Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Daniel och Mattias åker Frankrikes VM-rally

Enligt ett beslut från Peugeot Sport så kommer Daniel och Mattias att medverka i Frankrikes VM-rally i en Peugeot 206 WRC, som går av stapeln 15-17 oktober..! Anledningen är dels att Peugeotledningen gärna ser att Daniel och Mattias får mer erfarenhet och intryck från ännu ett asfaltsrally, men också det faktum att Korsika är det rallyt som återstår innan DC och MA kan göra bokslut för samtliga VM-tävlingar i serien med deras egna noter!

"- Det här känns enbart positivt att köra ytterligare ett asfaltsrally och vi kommer dessutom att delta i rekognoseringen under Sardinien, som startar i morgon tisdag! Vi fick även bra feedback från teamet vid vårt möte med dem, efter Wales Rally GB. Det resulterade i att vi även har kommit närmare de 75 medarbetare som åker med runt på alla 16 VM-rallyn. Tilläggas kan att vi kommer kanske få fler testtillfällen med 307:an under slutet på den här säsongen.... Jag återkommer med en kort rapportering efter att vi har skrivit noterna på Sardinien!"

Klicka er gärna in på www.danielcarlsson.com och gå via "WRC-kalendern" till Frankrike och få mer information om Korsikas VM-rally. Ni kan också gå in på "BILDER" för att ladda ner publicerbara nya bilder från Wales Rally GB!

Mikael Carlsson